Hoe wij werken

Een persoonlijke & op resultaat gerichte aanpak

Stap 1 - Kennismaken & Plannen

Om een een goeie website te maken moeten we elkaar leren kennen. Samen onderzoeken we je business maken we een strategie voor je nieuwe website.

Stap 2 - Ontwikkelen & Lanceren

Als we genoeg informatie hebben gaan wij aan de slag met het bouwen van je website. Wij focussen ons op de ideale klant naar je site te sturen en je ermee in contact te brengen. 

Stap 3 - Optimaliseren

Een site is een vloeiend iets. Breiden je diensten uit, doe je promoties of wil je nieuwe marketing strategieën uitproberen? Wij geloven 100% in een levende website die om de paar maanden herbekeken en geoptimaliseerd wordt.

Start

Voor hobbyisten, zelfstandigen en kmo's
€1.120 - €2.800

Met een eenvoudige starterssite van één tot drie pagina’s heb je een online visitekaartje waarop je je diensten en producten met trost kan tonen aan je potentiële klanten. 

Wij zorgen ook voor het onderhoud van je website zodat jij zonder zorgen aan jouw business kan werken.

Al je vragen zijn volledig vrijblijvend. 

Grow

Voor bedrijven die een stapje verder willen gaan
2.800 - €11.200

Heb je nood aan een uniek ontwerp en unieke technische functionaliteiten gericht op jouw bedrijf? Wij leggen de link tussen jouw bestaande workflow en je nieuwe website.

Het onderhoud van je website nemen wij op ons en je kan ons maandelijks inschakelen voor advies, hulp en inhouse support.

Alle vragen zijn volledig vrijblijvend. 

Pro Site

Vanaf €2999

Een uitgebreide website die perfect weergeeft wat je doet en waarom klanten bij jou moeten zijn. We werken de processen uit die je klanten doorgaan, onderzoeken je concurrenten en optimaliseren de website om bezoekers de perfecte gebruikservaring te bezorgen.

Voor het onderhoud van je website zit je bij ons ook goed. Wij regelen alles zodat jij je kan concentreren op je business.

Al je vragen zijn volledig vrijblijvend. 

Scroll naar top